Supervisor studenten

Supervisor Studenten ACC –  Intervisiegroepen
regio Den Haag en via e-supervisie

CommCoach Els Pet: Ik werk als supervisor studenten, coaches, counsellors in opleiding. Bijvoorbeeld van de Academie voor Coaching en Counselling. Tijdens de supervisiegesprekken gaan we in op hoe jij coach/counselgesprekken voert met eigen cliënten. Waar loop je tegenaan in de gesprekken; hoe zou je het ook kunnen aanpakken? Welke coach/counselmethoden zijn in te zetten? N.B. niet om te werken aan persoonlijke levensthema’s, daar zijn coach/counselgesprekken voor.

Supervisor students ACC Course – The Hague / online

Supervising in English is possible for students of the course Coaching and Counselling.

Supervisie intervisiegroep supervisie intervisiegroep coaches

Wanneer een intervisiegroep weer in beweging wil komen of structuur wil krijgen, is supervisie aan de orde. Ik heb bij de Training Coaching (en Counselling) meer dan 250 intervisieronden gesuperviseerd.

Tarief en afspraak

Coaches in opleiding ACC betalen het speciale tarief € 100,- BTW-vrij per sessie van 1 uur. Opslag avondafspraak is € 10,-.
Tarief voor supervisie op intervisie is afhankelijk van de locatie en het aantal deelnemers.
Gesprekken vinden (overdag) plaats in regio Den Haag of wereldwijd online via e-coaching en e-supervisie. Bel 070 368 67 08 of stuur het contactformulier op.

Ervaren trainer, coach, counsellor, supervisor

CommCoach Els Pet begeleidt professionals en is sinds 2004 praktijktrainer van de Academie voor Coaching en Counselling te Rotterdam, Den Haag en online voor de basisopleiding en de vervolgopleiding Energetisch Coach. “Ik weet wat er kan spelen bij coaches en counsellors in opleiding. Ik ben een zeer ervaren trainer, coach en supervisor studenten. Ik heb brede ervaring opgedaan met diverse (werk)vraagstukken en een grote verscheidenheid aan hulpmiddelen ontwikkeld en verzameld.”