Coach Den Haag

Voor vragen over zinvol leven en werk, communicatie, ontspannen en bewust zijn. Neem contact op met Els Pet Coach Den Haag regio en online wereldwijd.

Specifieke invalshoeken zijn:

  • Coach Den HaagPersoonlijke ontwikkeling (in leven en werk)
  • Stresspreventie
  • Van bewustwording naar bewust zijn

Specifieke begeleidingsvormen zijn:

Coach Den Haag Els Pet ondersteunt je hierbij

Het coachtraject in het kort:
We staan stil bij wat er speelt in jouw leven en werk en wat je eigen aandeel is. We gaan in op je wensen en bespreken de richting en mogelijke acties. Je wilt je persoonlijk en professioneel ontwikkelen, omgaan met jouw eigen-aardigheden en aanvaarden zoals je in essentie bent. Je hebt zicht op wat je het liefste doet en brengt de inzichten in de praktijk.
Soms lukt dit niet in je eentje; coaching is een laagdrempelige begeleiding bij levens- en werkthema’s.

Bij counselling gaan we dieper in op achterliggende patronen: wat houdt je nog steeds bezig uit het verleden, welke thema’s komen steeds naar voren? Daarna gaat het verder als bij het coachtraject.

Tarief en afspraak ook online

Neem contact op met CommCoach Els Pet, coach Den Haag. Coachgesprekken vinden plaats in de regio Den Haag of online via e-coaching (Zoom of Skype en e-mail).
Zakelijk € 150,- excl. BTW en reiskosten; particulieren € 85,-; ZZP-ers € 85,- excl. BTW. Toeslag voor avondgesprekken € 10,-.
Een gesprek duurt 1 à 1,5 uur, Het eerste gesprek is inclusief een intake.
Voor los intakegesprek van 0,5 uur wordt € 25,- in rekening gebracht.

Werkwijze Den Haag coaching

CommCoach Els Pet: ik heb in de loop der jaren een brede ervaring opgedaan met diverse vraagstukken van professionele en persoonlijke ontwikkeling en zinvol leven en werken.

We onderzoeken je mogelijkheden, je stelt doelen en gaat op weg om die te verwezenlijken. Je geeft expressie aan jouw kwaliteiten, zowel persoonlijk als werkgerelateerd. We kijken naar patronen die zich voordoen; vervolgens komt er licht op de kwesties, ontwar je knopen. We stellen een actieplan op en je ervaart hoe je in het dagelijks leven bewust (anders) en in contact functioneert.

Technieken

Els Pet van CommCoach: ik gebruik als generalist een veelheid methoden en technieken, vooral communicatie-gespreksvaardigheden en – in het proces vaak verrassende – actiemethodieken. Afgestemd op jouw proces zet ik bijvoorbeeld in: oplossingsgericht coachen; NLP; logische niveaus; energetisch coachen; voice dialogue; wandelcoaching; creatieve werkvormen als tekenen, dromen (over thema’s uit je leven), tarot en astrologie; provocatief coachen; biografiewerk; Mindfulness; subtiel energetisch werk; intervisie.

Traject

Na het (losse) intakegesprek bestaat het coach-, counseltraject uit vier tot twaalf gesprekken; een supervisietraject uit ca. 5 gesprekken.
Voor organisaties stelt CommCoach na het intakegesprek een trajectvoorstel op. Een evaluatiegesprek vindt zo mogelijk plaats met de contactpersoon van de organisatie erbij.
De gesprekken zijn in de regio Den Haag of via online e-coaching.

Neem contact op voor een coach/counsel- of supervisietraject.