Coach Den Haag

Vragen over zinvol leven en werk, communicatie,  bewustwording, persoonlijke ontwikkeling in leven en werk? Neem contact op met Els Pet Coach Den Haag en online wereldwijd. Specifieke begeleidingsvormen zijn:

Coach Den Haag Els Pet ondersteunt je hierbij

Het coachtraject in het kort:
We staan stil bij wat er speelt in jouw leven en werk en hoe jij ermee omgaat. Wat zijn je wensen en hoe die te realiseren? Je ontwikkelt je, accepteert je eigen-aardigheden en ontdekt wie je in essentie bent. Je krijgt zicht op wat je het liefste doet en brengt de inzichten in de praktijk.
Soms lukt dit niet in je eentje; coaching is een laagdrempelige begeleiding bij levens- en werkthema’s.

Bij counselling gaan we dieper in op achterliggende patronen: wat houdt je nog steeds bezig uit het verleden, welke thema’s komen steeds naar voren? Daarna gaat het verder als bij het coachtraject.

Tarief en afspraak

Neem contact op met coach Den Haag voor coachgesprekken in de regio Den Haag of online via e-coaching.
Zakelijk € 170,- excl. BTW en reiskosten;
particulieren € 110,-;
ZZP-ers € 110,- excl. BTW.
Toeslag voor avondgesprekken € 10,-.
Eenmalig intakegesprek € 50,-.
Een gesprek duurt 1 à 1,5 uur, Het eerste gesprek is inclusief intake.

Werkwijze Den Haag coaching

CommCoach Els Pet: ik heb in de loop der jaren een brede ervaring opgedaan met diverse vraagstukken van professionele en persoonlijke ontwikkeling en zinvol leven en werken.

We onderzoeken je mogelijkheden, je stelt doelen en gaat op weg om die te verwezenlijken. Je geeft expressie aan jouw kwaliteiten, zowel persoonlijk als werkgerelateerd. We kijken naar patronen die zich voordoen; vervolgens komt er licht op de kwesties, ontwar je knopen. We stellen een actieplan op en je ervaart hoe je in het dagelijks leven bewust (anders) en in contact functioneert.

Technieken

Els Pet van CommCoach: ik gebruik als generalist een veelheid methoden en technieken, vooral communicatie-gespreksvaardigheden en – in het proces vaak verrassende – actiemethodieken. Afgestemd op jouw proces bijvoorbeeld: oplossingsgericht coachen; NLP; logische niveaus; energetisch coachen; voice dialogue; wandelcoaching; creatieve werkvormen als tekenen, dromen (over thema’s uit je leven), tarot en astrologie; provocatief coachen; biografiewerk; Mindfulness; subtiel energetisch werk; intervisie.

Neem contact op voor een coach/counsel- of supervisietraject.