Profiel Els Pet

Coach, trainer en supervisor bij CommCoach
Den Haag, Loosduinen, Bohemen, Rotterdam, wereldwijd online

Profiel Els Pet van CommCoach is geregistreerd bij de NOBCO (Senior Practitioner), Gcoach, CRKBO.

Plezier hebben in het werk, in wat je doet, werkt stimulerend voor jezelf en voor je omgeving. Waarden hierbij zijn contact met jezelf en de ander, liefde voor het leven, expressie in het moment. Ik motiveer professionals in bewust zijn en zinvol leven en werken. (drs. Els Pet)

Huidige activiteiten in profiel Els Pet profiel Els Pet 2015

Ervaringsgericht leren staat voorop.

Ervaring en opleidingen

Ik weet wat er speelt binnen gemeenten en (non-)profitorganisaties en hoe het is om in complexe en hiërarchische functies te werken. Sinds 1986 werk ik met veel verschillende mensen, op veel verschillende gebieden. Als senior communicatieadviseur en leidinggevende bij overheid en bedrijfsleven richtte ik me 20 jaren op crisiscommunicatie,  in- en externe communicatieprocessen, adviseren van managers en bestuurders, organiseren van representatieve activiteiten. Ik gaf 4 jaren beweging- en ontspanningsoefeningen in de pauze en drie jaren gastcolleges communicatievaardigheden  op een hogeschool.

Na mijn doctoraal Communicatiewetenschappen heb ik opleidingen gevolgd in o.a. toegepaste Integrale Psychologie (ITIP), energetisch lichaamswerk, interimmanagement, adviesvaardigheden, master practitioner NLP, dromenanalyse, astrologie en diverse workshops.

Als supervisor, coach en trainer geef ik mijn ruime ervaring graag door aan anderen.