Loopbaancoaching

De volgende trajecten van loopbaancoaching zijn mogelijk bij CommCoach:

A. Reflectie op huidig werk en functioneren

5 gesprekkenCoach Den Haag loopbaancoaching als brug
Preventie is het sleutelwoord om uitval, burn-out, stress of tegenzin te voorkomen. Zin in het werk zijn de ijkwoorden voor werk dat bij je past. We bespreken waarje tegenaan loopt; hoe de balans werk-privé is; welke patronen zich voordoen. Je wordt je bewuster van jouw manieren van functioneren. We evalueren de stand van zaken.

B. Loopbaanbiografie

5 gesprekken
Je brengt de biografie van jouw werkverleden in kaart. Wat wilde je worden toen je klein was tot en met je huidige werkzaamheden. In elke levensfase ontwikkel je je, ook in je werk. Wat zijn de rode lijnen? Welke mogelijkheden benut je (niet)? In hoeverre doe je het werk dat bij je past?

Los traject of als vervolg op Reflectie of Loopbaanbiografie:

C. Loopbaancoaching

4 tot 14 gesprekken
Je wilt anders in het werk staan, maar weet niet precies hoe. Je hebt al zicht op het verleden van je loopbaan. We brengen je wensen en mogelijkheden voor de nabije toekomst in kaart: werkwaarden, functies en -werkterreinen. Je stelt een loopbaanplan op hoe je kunt bereiken wat je het liefste wilt. Je komt zelf in actie om het gewenste werk te vinden.

Werkwijze

N.B. CommCoach gebruikt geen jobsearches of loopbaantesten; wel technieken vanuit coaching, outplacement, provocatief coachen, oplossingsgericht coachen, NLP, creatieve technieken, biografie, lichaamswerk, energetisch werk en mindfulness.

Neem contact op voor nadere informatie en offerte. Afspraken vinden in regio Den Haag plaats of online.